اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي

توضیحات محصول

مقدمه                                                    

 

در طی سال های اخیر به دلایل مختلفی از جمله انتقال بیماری سالمونلا از طریق پودر گوشت و همینطور کاهش دسترسی به پودر ماهی خالص و همینطور بالا رفتن قیمت این فراورده ها و ... باعث شد تا متخصصین تغذیه طیور و پرورش دهندگان طیور گوشتی مجبور به استفاده از جیره های کاملاً گیاهی شدند که به دنبال آن با کاهش راندمان در تولید گوشت مواجه شدند .

 تا اینکه متخصصین دریافتند این کاهش راندمان به دلیل کمبود کراتین ایجاد شده ، چرا که کراتین در گیاهان به هیچ وجه یافت نمی شود و فقط در پروتئین های حیوانی مانند پودر گوشت و پودر ماهی یافت می شود ، ضمناً کراتین یک ترکیب طبیعی موجود در بدن حیوانات است و نقش مهمی در متابولیسم انرژی در بدن آن ها ایفا می کند در نتیجه ی کاهش محتوای کراتین بدن موجب کاهش راندمان انرژی در بدن خواهد شد که با کاهش رشد و افزایش ضریب تبدیل همراه خواهد بود. لذا برای جبران این کاهش عملکرد می بایست راه حل مناسبی اتخاذ شود .

گوانیدینواستیک اسید به طور طبیعی پیش ساز کراتین در بدن مهره دارن است ، و اگر گوانیدینواستیک اسید سنتتیک به صورت مکمل به همراه جیره های کاملاً گیاهی مورد تغذیه طیور گوشتی قرار گیرد این توانایی را دارد که بتواند این کمبود کراتین که به دنبال عدم استفاده از پروتئین های حیوانی ایجاد شده بود را مرتفع سازد ، چرا که بدن طیور تمام آنزیم های مورد نیاز برای تبدیل گوانیدینواستیک اسید به کراتین را دارا است .

اهداف تحقیق

1. هدف علمی از این تحقیق بررسی اثر گوانیدینواستیک اسید در جیره های گیاهی است .

2.هدف کاربردی این تحقیق بررسی امکان جایگزین نمودن پیش ساز کراتین یعنی گوانیدینواستیک اسید به جای منابع حیوانی در جیره ی جوجه های گوشتی می باشد .

فهرست مطالب    

 

عنوان                                                                                                  صفحه                            

 

فصل اول: مقدمه

1-1 مقدمه..........................................................................................................................................1

فصل دوم:بررسی منابع

2-1پروتئين.........................................................................................................................................4

2-2 طبقه بندی پروتئین­ها..................................................................................................................4

2-2-1پروتئین های کروی.................................................................................................................5

2-2-2 پروتئین های رشته ای ...........................................................................................................6      

2-2-3 پروتئین های مرکب................................................................................................................6

2-3طبقه بندی اسیدهای آمینه............................................................................................................7 

2-4شکل های اسید آمینه...................................................................................................................8

2-5اسيدهاي­آمينه­درتغذيه­طيور...........................................................................................................9                                                                                                                                                                                    

2-6ساز و کار هضم و جذب پروتئين و اسيدهاي آمينه..................................................................10

2-7اهمیت و وظیفه اسیدهای آمینه..................................................................................................11

2-8اهمیت تعادل اسیدهای آمینه جیره ...........................................................................................11

2-9سوخت و ساز اسيدهاي آمينه..................................................................................................12

2-10سوخت و ساز اسيدهاي آمينه و رويگرد[1] پروتئين.................................................................14                                                                                                                                                                 

2-11اثرات متقابل اسيدهاي آمينه...................................................................................................16

2-12- انرژی­مصرفی­برای­سوخت­وسازپروتئین­ها...........................................................................18

2-13عوامل اصلی مؤثر بر نیاز پروتئین..........................................................................................18

2-14 پروتئین جیره و مصرف خوراک..........................................................................................21

2-15 تأثیر پروتئین خام بر نیاز اسید آمینه­ای.................................................................................24

2-16- پروتئین جیره در مقابل اسیدهای آمینه مصنوعی ..............................................................24

2-17 کاهش پروتئین ...................................................................................................................26

2-18نتایج مثبت کاهش پروتئین جیره­ی غذایی............................................................................27

2-19اهمیت اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین در تغذیه طیور.......................................................30

2-20بار نیتروژنی مدفوع..............................................................................................................33

فصل سوم:مواد و روشها

3-1 زمان و محل انجام آزمایش...................................................................................................35            

3-2 مشخصات کلی و شرایط محیطی سالن آزمایشی..................................................................35

3-3 روش پیاده کردن طرح آزمایشی...........................................................................................36

3-4 دورۀ پیش آزمایش...............................................................................................................36

3-5 دورۀ آزمایش........................................................................................................................37

3-6 نحوۀ انجام آزمایش..............................................................................................................38

3-7نحوه رکوردبرداری

3-7-1صفات تولیدی...................................................................................................................38

3-8 جیره های آزمایشی...............................................................................................................38

3-9 مدل آماری طرح آزمایشی.....................................................................................................42

3-10آزمایش عملکردی

3-10-1 میزان خوراک مصرفی.....................................................................................................43

3-10-2 ضریب تبدیل غذایی.......................................................................................................43

3-10-3توده تخم مرغ..................................................................................................................43

3-10-4هزینه تغذیه ای تولید هر کیلو گرم تخم مرغ..................................................................44

3-10-5 تولید تخم مرغ بصورت روزانه......................................................................................44

3-10-6  وزن تخم مرغ تولیدی...................................................................................................44

3-10-7وزن مرغ­­های تخمگذار....................................................................................................44

3-11 صفات کیفی مورد اندازه گیری...........................................................................................45

3-11-1وزن پوسته تخم مرغ........................................................................................................45

3-11-2ضخامت پوسته تخم مرغ.................................................................................................45

3-12وزن مخصوص تخم مرغ.....................................................................................................46

3-13تعیین دفع نیتروژن..............................................................................................................46

3-14 تعداد تلفات در کل دوره...................................................................................................47

فصل چهارم:بحث و نتایج

صفات عملکردی

1-4- تولید تخم مرغ..................................................................................................................49

2-4 وزن تخم مرغ (گرم )..........................................................................................................51

3-4 مصرف خوراک ..................................................................................................................53

4-4 ضریب تبدیل .....................................................................................................................56

5-4 توده وزنی تخم مرغ ..........................................................................................................59

6- 4 افزایش وزن بدن در طول دوره آزمایش ..........................................................................62

7-4میانگین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولیدی (تومان)................................65

صفات کیفی

8-4 وزن پوسته تخم مرغ.........................................................................................................68

9-4 مقاومت پوسته..................................................................................................................70

10-4 واحدهاو.........................................................................................................................72 

11-4 وزن مخصوص تخم مرغ...............................................................................................74

  12-4 وزن زرده (گرم).........................................................................................................76

  13-4 رنگ زرده...................................................................................................................78

  14-4ارتفاع­آلبومین...............................................................................................................80

     دفع نیتروژن

   15-4 مصرف نیتروژن........................................................................................................82

  16-4  دفع نیتروژن..............................................................................................................84

  17-4درصد نیتروژن دفع شده نسبت به درصد نیتروژن خورده شده...................................86

نتیجه.......................................................................................................................................88

پیشنهادات..............................................................................................................................88

فصل پنجم:منابع....................................................................................................................90



1- Turn Over

 

خرید این محصول

 
 زرین پال   
 
 

خواهشمنداست در صورت عدم دریافت فایل به با یادداشت کردن کد رهگیری و مراجعه به بخش پیگیری سفارش ها با زدن کد رهگیری فایل خود را مجددا دریافت کنید در غیر این صورت جهت هر گونه مشکل با شماره ذیل پیامک و یا تلگرام بدید

پشتيباني 24 ساعته (پيامك و تلگرام)

09189431367 

امکان پرداخت با کلیه کارت های عضو شتاب میسر است


 

سوالات و نظر شما در مورد این محصول